Security

 

Erkend Recherchebureau - Ministerie van Justitie - P.O.B. nr: 1648

security

Security

 

Inbraak, diefstal, vandalisme......

Ze kunnen uw mentale gezondheid of uw bedrijfsproces behoorlijk belemmeren. Ongeveer 80% van de inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers die zonder al te veel moeite binnen komen en hun slag slaan. Met alle gevolgen nadien. Er moet dus ingespeeld worden op de dingen waar inbrekers een hekel aan hebben: tijdrovende klussen, lawaai en angst voor ontdekking.

 

Waarom een inbraakalarm

 

 

Met een elektronisch alarmsysteem kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van

politie-inzet, is het belangrijk dat u uw eigendommen zelf beveiligd. Een inbraakinstallatie in uw woonhuis of bedrijfspand zorgt voor het signaleren van een inbraak of een poging tot inbraak, zoals ruitbreuk en het openen van ramen en deuren.

 

 

Wat als het alarm afgaat

 

Indien u een abonnement op de meldkamer heeft, wordt u of een waarschuwingsadres op de hoogte gebracht wanneer het alarmsysteem een melding geeft. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent. De centralisten beoordelen de situatie en co├Ârdineren opvolging van de alarmmelding. Ook kunt u kiezen voor doormelding via SMS naar uw mobiele telefoon.

 

 

Advies op maat

 

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment beveiligingssystemen die zowel bedraad zijn als draadloos. Hierdoor kunnen

we in al uw wensen en eisen voorzien, voor zowel de particulier als zakelijke doeleinden. Omdat geen woonhuis of gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen voor een inbraakalarm. Om er zeker van te zijn dat een inbraakalarm aan alle eisen voldoet, komen wij bij u langs voor een persoonlijk beveiligingsadvies. M4ICS inventariseert risico's op het gebeid van beveiliging, diefstal, fraude, geeft advies en draagt zorg voor de ontwikkeling en implementatie van het beleid. Met een concrete vertaling naar organisatorische, bouwkundige en elektrotechnische maatregelen op maat en heldere oplossingen wordt de continuiteït van de bedrijfsvoering zo veel mogelijk gewaarborgd.

 

Contact

 

Aarzel daarom niet langer en neem contact met ons op voor een adviesgesprek of voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen we komen tot een beveiligingsplan voor een beveiligingssyteem dat perfect aansluit op uw wensen.

Building Security Together.