Consultancy

 

Erkend Recherchebureau - Ministerie van Justitie - P.O.B. nr: 1648

Consultancy

 

Waarom zou je een expert inhuren als je het zelf beter weet? Dat is een goede vraag.

Een tweede goede vraag is dan: " Waarom denk je dat je het beter weet?"

Elk vakgebied kent experts, mensen die dagelijks met het bijltje hakken en die door te werken met veel verschillende klanten en leveranciers heel goed weten wat een adequate oplossing is voor een probleem. Natuurlijk is het niet anders binnen de beveiligingssector. Daar zijn veel experts actief die kunnen helpen om hoofdpijnvraagstukken op te lossen, zodat u hier niet van wakker hoeft te liggen.

 

Beperkte vraagstelling is een beperkte oplossing.

Veel van die expertise wordt echter teniet gedaan doordat de vraag aan de expert te beperkt wordt opgesteld. Zo kennen we allemaal de verzoeken in de trant van: "Ons pand moet worden voorzien van een alarmsysteem, ik heb 12 kamers/kantoren en het mag vooral niet te duur zijn" of "Graag een CCTV-systeem met 8 camera's en dataopslag op een DVR". Dergelijke verzoeken zorgen slechts voor een deeloplossing. Met een ander soort vraagstelling zou er een geheel ander type gesprek plaatvinden.

En uit dit gesprek zou een betere oplossing voortkomen waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft!

 

Creatief efficiƫnt beveiligen.

Onze overtuiging is dat de vraag van een klant zou moeten gaan over het probleem dat moet worden opgelost en het eindresultaat dat men uiteindelijk wil bereiken. Bij deze nanier van werken nemen wij als experts de verantwoordelijkheid voor het bereiken van de doelstelling. De creatieve manier waarop we dat doen kunt u aan ons overlaten. Wij stellen daarom onze kennis graag ter beschikking. Onze jarenlange ervaring en diepgaande markt- en productkennis, stellen ons in staat om uitstekende adviezen op te stellen. Met een vraagstelling waarin het eindresultaat benoemd wordt kunnen wij als beveiligingsexperts pas echt een passende oplossing bieden voor de (anders vaak verborgen) achterliggende problemen.

Consultancy for advice and awnsers to all your questions.