Contact

 

Erkend Recherchebureau - Ministerie van Justitie - P.O.B. nr: 1648

Even voorstellen Beveiligingsbureau M4ICS

 

Sinds 2010 heb ik beveiligingsbureau M4Security opgericht met als doel om mijn ervaringen, kennis van (Honeywell) inbraakproducten en regelgeving te delen. Met de slogan:

Security is never an afthertought it’s the core of everything we do adviseer en begeleid ik met mijn opgebouwde kennis verkregen door ervaring grote beveiligingsprojecten. Het grote voordeel voor mijn klant is dat het een beveiligingsadvies op maat krijgt aangeboden, wat een enorme besparing kan opleveren. Ook zal er een forse besparing optreden door de vakkundige projectbegeleiding tijdens de implementatie van de beveiligingsmaatregelen. Trainen van eigen personeel in het omgaan met de beveiligingsapparatuur en het doorvoeren van de organisatorische maatregelen evenals controle en onderhoudswerkzaamheden vallen onder de door ons geleverde diensten. Daarnaast heb ik voor Kenteq mogen meeschrijven aan het praktijkexamen Monteur Beveiligingstechniek waar ik mij jaarlijks ook als examinator inzet.

 

In 2013 heb ik mijn diensten uitgebreid met (bedrijfs) recherche diensten. Dit bracht ook meteen een naamswijziging met zich mee. M4 security werd gewijzigd in de naam Recherche- en beveiligingsbureau M4ICS. ICS staat voor Investigation, Consultancy en Security. Met de slogan: A Bitter Truth Is Better Than The Sweetest Lie, heb ik de volgende 'beroepen': particulier onderzoeker, trainer, spreker, organisator en beveiligingsadviseur. De keuze om deze disciplines toe te voegen komen ook weer voort uit ervaringen die ik in het verleden heb opgedaan bij de samenwerking met diverse recherchebureaus. Tot op heden mag ik dan ook terug kijken op een fijne samenwerking met diverse recherchebureaus.

 

Door de diensten van M4ICS bereikt u een hoger beveiligingsniveau door kennis, integratie en ontwikkeling! Daarbij kunt u ook kosten besparen door vakkundig advies en begeleiding en onderhoud. Bel gerust voor meer informatie naar 06 11 34 43 73 of stuur mij rechtstreeks een email info@m4ics.nl.

 

U bent van harte welkom.

 

Vaardigheden:

W orkshops en trainingen

H elpend vanuit een passie

O bservatiediensten

A dviseur beveiligingsprojecten

M eedenkend

I nvestigator

 

Beveiligen

 

M4ICS neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De website van M4ICS maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde hande vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer nodig informatie wenst over de beveiliging van door M4ICS verzamelde persoonsgevens, neem dan contact met M4ICS op via info@m4ics.nl. M4ICS is een website van Recherche en beveiligingsbureau M4ICS.

Recherche- en Beveiligingsbureau is als volgt te bereiken:

 

 

 

Recherche- en Beveiligingsbureau M4ICS

t.a.v. Dhr. M. Duijst

Gentiaan 46

3863DS Nijkerk

Tel overdag: 0611344373

Email: info@m4ics.nl

 

 

 

 

 

 
 
 

U kunt via onderstaand formulier contact opnemen met Recherche- en Beveiligingsbureau M4ICS